mi / o nama
mi smo

odvjetničko društvo

Odvjetničko društvo “Hondl, Konić, Šimunović, Batur i partneri” je osnovano kao odvjetničko društvo “Hondl, Konić i partneri1998.g. te je nastavilo bogatu odvjetničku praksu koju je 1939.g. započeo dr. Aleksandar Hondl te koju su dalje razvili uvaženi odvjetnici Bianka Hondl i Alek Konić. Već od samog osnivanja, odvjetničko društvo pruža odvjetničke usluge u području građanskih i trgovačkih postupka te zaštite prava fizičkih osoba, te njegov tim, pod vodstvom partnera Aleka Konića, postiže optimalne rezultate u zaštiti interesa svojih klijenata.

Odvjetničko društvo “Šimunović&Batur” se u 2013.g. pripojilo odvjetničkom društvu “Hondl, Konić i partneri” s ciljem nadogradnje usluga koje odvjetničko društvo pruža svojim klijentima u području trgovačkog prava te uslugama pripajanja i preuzimanja trgovačkih društava. Odvjetničko društvo Šimunović&Batur” je uspješno poslovalo pod vodstvom partnera Stelle Šimunović i Maje Batur više od 10 godina, te obje imaju veliko iskustvo u pružanju pravnih savjeta iz područja trgovačkog prava, te su prije osnivanja odvjetničkog društva radile kao pravni i poslovni savjetnici u KPMG Croatia više od 5 godina.

Hondl, Konić, Šimunović, Batur i partneri” pružaju široki raspon odvjetničkih usluga s naglaskom na građanske i trgovačke parnične postupke, trgovačko pravo, obiteljsko pravo i radno pravo. Naš tim ima veliko iskustvo u zastupanju pravnih i fizičkih osoba u svim vrstama parničnih postupaka, osobito u području zaštite vlasničkih i posjedovnih prva, rješavanja problema vezanih za nekretnine, obveznopravnih pitanja, naplate potraživanja, naknade štete, obiteljskog prava, itd. kao i savjetovanje stranih investitora u formuliranju investicijskih strategija, osnivanja i preuzimanja društava, dubinske analize, sastavljanje ugovora te pregovaranja korporativnih transakcija, osobito u području proizvodnje, turizma, osiguranja i financija.

Tim odvjetničkog društva “Hondl, Konić, Šimunović, Batur i partneri” se sastoji od 6 kvalificiranih i iskusnih odvjetnika, s tendencijom rasta u skoroj budućnosti.

credits