novo / vijesti

pristup klijentima

Osnovna strategija odvjetničkog društva “Hondl, Konić, Šimunović, Batur i partneri” je održavanja proaktivnog pristupa sa svojim klijentima. Naš tim nastoji što više razumjeti poslovanje svojih klijenata kako bi im pružio što korisnije pravne savjete te im istovremeno uštedio vrijeme u objašnjavanju svojih zahtjeva.

Naša je pristup također “sprečavanje problema prije njegovog nastanka”, što omogućava uštedu troškova naših klijenata. Mi podsjećamo naše klijente na obveze koje trebaju ispuniti te ih obavještavamo o promjenama u propisima koji mogu imati utjecaj na njihovo poslovanje.

Nastojimo stvoriti odnos povjerenja s našim klijentima kako bi oni mogli povjeriti svoje pravne stvari našem timu, te se koncentrirati na svoje poslovne ciljeve.

Hondl, Konić, Šimunović, Batur i partneri” se fokusira u središte problema. U pružanju usluga, nastojimo razlikovati bitnog od nebitnog. Nastojimo identificirati probleme, a istovremeno i pružiti rješenje za nastale probleme.

S obzirom da je “vrijeme novac”, savjete nastojimo davati u što jasnijem i kraćem obliku. Nastojimo u potpunosti razumjeti problem koji trebamo riješiti te što se od nas očekuje. Ako nam nešto nije jasno, neustručavamo se kontaktirati naše klijente ili telefonski, e-maiom ili putem sastanaka kako bi zatražili daljnja objašnjenja. Naše savjete ne volimo bazirati na našim pretpostavkama, jer isto može rezultirati u pružanju usluga koje se ne poklapaju s naručenim uslugama.

Odvjetničko društvo pruža odvjetničke usluge efikasno i uvijek u roku. U slučaju da ne možemo pružiti uslugu unutar zadanog roka zbog neke izvanredne situacije, unaprijed o istom obavještavamo klijente. Naš tim posjeduje vještine koje im omogućavaju da mogu pružiti savjete u kratkim oblicima (pružiti savjete putem e-maila, telefonske konferencije, i power point prezentacije).

Bez obzira što je naš službeni jezik hrvatski, većina odvjetnika u društvu “Hondl, Konić, Šimunović, Batur i partneri” se aktivno služe engleskim pravničkim jezikom u govoru i pismu, te pružaju savjete na engleskom jeziku. Partner Alek Konić govori aktivno i njemački jezik.

Zaključno, odvjetničko društvo “Hondl, Konić, Šimunović, Batur i partneri” ulaže najveće napore da pruži svojim klijentima tzv “value for money” te je naš najveći cilj pružiti odvjetničke usluge na zadovoljstvo naših klijenata.

credits